Poziv poljoprivrednim proizvođačima

Parlament Federacije BiH zadužio je Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva da prikupi informacije sa terena o investicijama u periodu od 2012.-2017. godine u poljoprivrednom sektoru Federacije BiH„ i o tome informira Vladu Federacije BiH.
U vezi s tim Ministarstvo je izradilo kratki anketni upitnik za nadležne općinske i gradske službe zadužene za poslove poljoprivrede koje će, u suradnji sa klijentima-investitorima, izvršiti njihovo popunjavanje.
Podaci iz popunjenih upitnika će poslužiti Vladi Federacije BiH za planiranje sredstava za podršku investicijskim projektima u sektoru poljoprivrede.
Zbog izuzetno kratkog roka mole se svi zainteresirani da se što hitnije jave u Ured za poljoprivredu općine Gornji Vakuf - Uskoplje kako bi zajednički popunili ovaj anketni upitnik.
Važno je napomenuti da sektor poljoprivrede obuhvaća, ne samo primarnu poljoprivrednu proizvodnju nego i otkup, skladištenje i preradu poljoprivrednih proizvoda, što je važno imati na umu prilikom popunjavanja ovog anketnog upitnika.

ANKETNI UPITNIK